aFax

Brezplačno pošiljanje faksov s spleta

Zakaj ne bi namesto priporočene pošte raje poslali faks? Dobite verodostojno potrdilo o dostavi in kopijo poslanega dokumenta, povrhu vsega pa lahko to storite kar od doma. Popolnoma brezplačno!

 

Vodilna storitev e-faksiranja v Sloveniji, aFax, je poleg pošiljanja in sprejemanja faksov v e-poštnem odjemalcu že lep čas nazaj ponudilo še faksiranje s spleta. Brezplačni faks s spleta je zaradi svoje izjemne priljubljenosti med uporabniki, še zlasti med fizičnimi osebami, doživel novo večjo nadgradnjo v obliki prenovljenega spletnega vmesnika.

Uporabniki imajo sedaj poleg priponke, ki se pošlje kot faks, na voljo razširjeno besedilo do 2200 znakov, ki se prejemniku prikaže na prvi strani prejetega faksa. Velikost priponke je povečana na 5 MB, poleg najpogosteje uporabljane PDF oblike pa je omogočeno tudi pošiljanje slik v najrazličnejših formatih (JPEG, GIF, TIF itd.).

potrdilo-spletni-faks-afax

Potrdilo o poslanem faksu prejmete po e-pošti na navedeni e-poštni naslov in ima pravno veljavo. V primeru zasedene linije bo sistem avtomatsko še dvakrat poizkusil poslati faks sporočilo še dvakrat v naslednjih 10 minutah. V primeru trajno zasedene linije ste o tem obveščeni.

Pošljete lahko največ deset faksov na dan in največ pet faksov na isto faks številko na dan. Pošiljanje je omejeno na stacionarne številke v Republiki Sloveniji.

obrazec-spletni-faks-afax

Slika prikazuje obrazec za pošiljanje faksa.