aFax

Faksirajte hitreje

Enostavno kot e-pošta: prejemate in pošiljate fakse kar iz svojega programa za e-pošto.

    • Faksiranje kjerkoli in kadarkoli.
    • Odličen pregled nad prejetimi in poslanimi faksi.
    • Brez stroškov telefonske linije, kartuš, papirja in vzdrževanja faks naprave.

Kjerkoli in kadarkoli

aFax vam omogoča, da fakse pošiljate in prejemate kjerkoli in kadarkoli. Potreben je le dostop do interneta in do vašega e-poštnega predala. Za faksiranje uporabljate isti program, ki ga uporabljate za e-pošto  (npr. Microsoft Outlook, Lotus Notes, Mozilla Thunderbird, Outlook Express, Gmail, Yahoo, Hotmail itd.). Fakse imate tako vedno pri roki.

 

Brez zasedenih linij

Nimate težav z zasedenimi linijami. V primeru zasedene linije namreč sistem avtomatsko poizkusi poslati faks sporočilo še dvakrat v naslednjih 10 minutah. V primeru trajno zasedene linije ste o tem obveščeni. Pošiljate in prejemate lahko več faksov istočasno.

Uporaba e-imenika

Kot ste vajeni pri e-pošti, lahko tudi pri faksiranju uporabljate imenik. Faks številke vaših poslovnih partnerjev enostavno shranite v imeniku vašega e-poštnega odjemalca. Pri prejetih faksih lahko takoj opazite naziv pošiljatelja.

Odličen pregled

Vsi prejeti in poslani faksi bodo pregledno shranjeni v vašem programu za e-pošto. Priporočamo vam, da si v njem ustvarite posebni mapi za prejete in poslane fakse ter nastavite pravila, ki bodo fakse razvrstile v ti dve mapi. Fakse boste tako lahko enostavno razvrščali in hitro našli tiste fakse, ki jih v danem trenutku želite videti.

Prihranki

Za uporabo storitve aFax ne potrebujete telefonske linije, znebili se boste stroškov kartuš in papirja. Odpadejo tudi stroški vzdrževanja faks naprav in arhiviranja faksov. Hkrati pa lahko uporaba aFaxa močno poveča učinkovitost zaposlenih in jim prihrani dragoceni čas.

Zanesljivost

Storitev aFax je v slovenskem prostoru prisotna že celo desetletje. Izvaja se na vrhunski tehnološki opremi, ki je nameščena v enem izmed samih središč slovenskega telekomunikacijskega omrežja. Naša visoko usposobljena tehnična ekipa skrbi za nenehno nemoteno delovanje storitve in za zagotavljanje najvišjih varnostnih standardov. Pohvalimo se lahko z zadovoljnimi naročniki, ki redno podaljšujejo naročniška razmerja in ki radi pohvalijo zanesljivost delovanja storitve.

Zasebnost

Vaši faksi prispejo neposredno pred vaše oči. Tako vas nikoli več ne bo motilo, da vsi v podjetju vidijo prejete fakse. Prav tako se ne boste več spraševali komu je faks namenjen. Z uporabo aFaxa boste namreč prejete fakse dobili neposredno v vaš e-poštni predal. Po želji lahko fakse prejemate tudi na več e-poštnih naslovov.

SMS obveščanje

Po želji imate lahko vklopljeno SMS obveščanje o prejetih faksih. SMS obveščanje vam omogoča še hitrejšo odzivnost na ponudbe vaših poslovnih partnerjev.

Integracija

aFax ponuja zelo enostavno integracijo z obstoječimi programskimi rešitvami, ki jih uporabljate v podjetju.  Tako lahko pošiljanje faksov in dostop do prejetih faksov omogočite kar iz svojega CRM-ja, e-dokumentnega sistema itd.

Enostaven prehod

Storitev aFax lahko začnete uporabljati že v roku nekaj minut. Ne zahteva namreč nobene dodatne opreme ali programskih namestitev. Izpolnite obrazec in po e-pošti boste prejeli navodila za uporabo. Na voljo imate 30-dnevni brezplačni preizkus, ki je brez obveznosti.