aFax

Politika varovanja zasebnosti

I. SPLOŠNO

Varovanje osebnih podatkov naših uporabnikov je pomembna skrb našega podjetja. Prizadevamo si za najvišjo stopnjo zaupanja naših naročnikov, ki temelji na spoštovanju do zasebnosti, tako glede osebnih podatkov kot do vseh ostalih informacij zasebne narave.

II. NAŠA POLITIKA VAROVANJA ZASEBNOSTI NA KRATKO

Nikoli ne bomo zlorabljali vaših osebnih podatkov ali ostalih podatkov zasebne narave na kakršen koli način.

Vaših osebnih podatkov ali ostalih podatkov zasebne narave ne bomo nikoli posredovali tretji stranki, razen če tako zahteva zakon.

Od nas boste prejeli le elektronsko pošto, ki je neposredno povezana z delovanjem storitve aFax ali nadgradnjami storitve aFax. Kadar koli se lahko hitro in enostavno odjavite od katere koli naše e-pošte.

Ves čas si prizadevamo za najvišjo stopnjo zaščite vseh vaših osebnih podatkov ali ostalih podatkov zasebne narave pred kakršnimkoli neavtoriziranim dostopom ali neavtoriziranim odkritjem.

III. VAROVANJE PODATKOV

Vse podatke, ki jih prejmemo v zvezi z izvajanjem storitve varujemo kot zaupne, v skladu z zakonodajo o varovanju osebnih podatkov.

Vse podatke, ki lahko nastanejo pri izvajanju storitve aFax, vključno z vsebino telefaks sporočil, telefonskimi številkami prejemnikov ali pošiljateljev telefaks sporočil ter ostalimi podatki zasebne narave obravnavamo kot strogo zaupne in jih nikoli ne bomo zlorabljali ali jih posredovali dalje, v skladu z zakonodajo o varovanju zaupnih podatkov.

Kakršnekoli podatke hranimo izključno za potrebe korektne izvedbe storitve, jih obravnavamo kot poslovno skrivnost in jih sporočamo uporabniku na zahtevo le na način in v primerih, ki jih določa veljavna zakonodaja.

Strežniki, kjer se izvaja storitev aFax, se nahajajo v strogo varovanem okolju v skladu z najvišjimi varnostnimi standardi, vključno s 24-urnim video nadzorom.

IV. PRAVICA DO OBVEŠČENOSTI

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z našo politiko varovanja osebnih podatkov ali kako so vaši osebni podatki obravnavani, se lahko brez zadržkov obrnete na naše predstavnike (tel. št. 01/620 33 15).